Як відкрити свій власний МАГАЗИН на сайті БАЗАР

11.11.2014

МАГАЗИН на BAZAR.ua — це простий спосіб знайти нових покупців і збільшити продажі. Він підходить для будь-якого формату бізнесу: як компаніям, так і приватним підприємцям. Ви можете прикрасити сторінку Вашого Магазину логотипом компанії розміром 200х80 точок, крім назви дати його опис, вказати місто і навіть точну адресу — ми нанесемо його на карту, телефон, skype, посилання на сайт і навіть на Ваші сторіночки в соціальних мережах.

Як відкрити свій МАГАЗИН на базарі?

1. Зареєструйтеся на сайті bazar.ua або увійдіть під своїм ім'ям, якщо Ви вже зареєструвалися раніше (Увійдіть або Зареєструйтеся — посилання справа вгорі). Це забере у Вас пару хвилин, потрібно лише вказати свою електронну адресу та придумати пароль. Не переживайте, якщо забудете свій пароль, в будь-який момент ми його Вам нагадаємо. Для дотримання формальностей ми просимо Вас поставити пташку перед сполученням «Я погоджуюся з правилами використання сервісу, а також з передачею та обробкою моїх даних. *»

2. Для завершення реєстрації Вам потрібно у своїй пошті знайти лист з такою темою «Реєстрація на Bazar.ua», ми намагаємося відправляти такі листи миттєво, але іноді це може зайняти кілька хвилин. Якщо раптом такого листа Ви не бачите в течці Вхідні, спробуйте знайти його в течці Спам — деякі поштові сервіси занадто жорстокі. В цьому листі Вам потрібно буде перейти по посиланню, яке ми Вам відправили, на цьому Ваша реєстрація на БАЗАРІ завершена. Вітаємо!

3. Якщо Ви вже зареєструвалися і увійшли на сайт зі своєю електронною адресою та паролем, то вгорі праворуч в самому лівому меню з сірим силуетом чоловічка Ви можете відкрити меню і вибрати посилання Параметри (або перейти по швидкому посіланню bazar.ua/cabinet/settings). Це Ваш особистий розділ, де Ви можете працювати зі своїми оголошеннями, з обраними оголошеннями, вести переписку з іншими учасниками торгів на БАЗАРІ, а також Відкрити свій магазин — в меню справа.

4. Залишилося наповнити Ваш МАГАЗИН товарами, а ми зробимо все можливе, щоб Ви продавали все швидко і вигідно.

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0