Яблочний порошок (ТУ У 10.8-39319344-004:2016) - це
натуральний продукт, світло коричневий з приємним кисло-солодким смаком
Яблочний порошок з успіхом застосовується в сучасній харчовій промисловасті в якості добавок, наповнювача, використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа, майонеза.
Харчова цінність яблочного порошку полягає у вмісті вітамінів і мікроелементів. Завдяки моносахаридам (глюкоза -11,2%, і фруктоза -36,8%) яблучний порошок швидко та ефективно засвоюється організмом.
Забезпечує в хлібопекарні галузі:
- збільшення виходуготової продукції;
- покращує смак та аромат;
- уповільнює процесс черствіння;
- подовжує срок зберігання.
Дозування:
Для пшеничних сортів хліба, булочних здобних виробів та кондитерських -1.0-5.0 %від маси борошна.