Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Херсонская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Алёшки (Цюрупинск)
  • Антоновка
  • Белозерка
  • Берислав
  • Великая Александровка
  • Великая Лепетиха
  • Геническ
  • Голая Пристань
  • Каланчак
  • Камышаны
  • Каховка
  • Новая Каховка
  • Новая Маячка
  • Новоалексеевка
  • Новотроицкое
  • Скадовск
  • Таврийск
  • Херсон
  • Чаплинка

крахмал цена оптом мешок 25 кг

№659272
Создано: 6 мая 2018
крахмал цена оптом мешок 25 кг Киев - изображение 1
Крохмаль рисовий.
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
№659272
Создано: 6 мая 2018
Вадим.
Был онлайн 10 октября 08:10
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Торг
Написать Контакты
Вадим.
Был онлайн 10 октября 08:10
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Наверх
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0