Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Винницкая область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Бар
  • Бершадь
  • Винница
  • Гайсин
  • Гнивань
  • Жмеринка
  • Ильинцы
  • Казатин
  • Калиновка
  • Крыжополь
  • Ладыжин
  • Липовец
  • Могилёв-Подольский
  • Немиров
  • Погребище
  • Стрижавка
  • Тульчин
  • Хмельник
  • Чечельник
  • Шаргород
  • Ямполь

Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості

№659275
Создано: 6 мая 2018
Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості Киев - изображение 1
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
№659275
Создано: 6 мая 2018
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Торг
Написать Контакты
Вадим.
Был онлайн 7 мая 07:13
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Похожие объявления
Наверх