Реторт пакет - це вид харчової упаковки, виготовлений із ламінату, гнучкого пластику та металевої фольги, що дозволяє пакувати різноманітні харчові продукти та стерилізувати їх в автоклаві.
Матеріал пакету: металізований реторт-матеріал товщиною 85 мкм
Ширина пакета, мм: 140
Довжина пакета, мм: 210
Товщина, мкм: 85
Колір пакета: зелений
Об'єм фасування: 500мл/близько 500г сублімованої їжі (наприклад каша)
Температура запаювання шва: 150-180С (залежить від часу запаювання)
Умови стерилізації в цьому пакеті:
паровий автоклав: температура – 120С, Час – 40 хв., Тиск - 2 - 2,5 Бар
водяний автоклав: температура – 100-110С, Час – 40 хв., Тиск 0- 1,5 Бар