Вакуумний спосіб зберігання продуктів харчування продовжує її свіжість і придатність до вживання навіть у 5 разів довше, ніж у випадку традиційних методів. Завдяки герметичним поліетиленовим пакетам повітря, а, отже, і бактерії, не мають доступу до продуктів харчування. зберігають натуральний смак і відповідний зовнішній вигляд і форму. Характеристика: Електронна панель керування зі світлодіодними індикаторами та 2-ступінчастим регулюванням: Рівні вакууму Час зварювання Нагрівальна планка для запаювання: 29 см Кнопки, що фіксують кришку Гумові, нековзні ніжки Можливість використання плівки у вигляді рукавів або пакетиків, загальнодоступних на ринку Можливість використання шлангу для висмоктування повітря з коробок, балонів, пляшок тощо (аксесуари не входять до комплекту) 10 пакетів із рифленої (тисненої) плівки розм. 25 x 30 см для приготування продуктів методом sous vide Привітання: 220-240 В 50-60 Гц Потужність: 110 Вт Тиск повітряного насоса -583 мм рт. ст. (-0,8 бар) +/- 5% Продуктивність повітряного насосу – 12 л/хв