Каструля чавунна 0,3 л Brizoll H-03 261 грн
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Львовская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Белз
  • Бобрка
  • Борислав
  • Броды
  • Буск
  • Великие Мосты
  • Винники
  • Глиняны
  • Городок
  • Добромиль
  • Дрогобыч
  • Дубляны
  • Жидачев
  • Жолква
  • Золочев
  • Каменка-Бугская
  • Львов
  • Моршин
  • Мостиска
  • Николаев
  • Новояворовск
  • Новый Роздол
  • Перемышляны
  • Пустомыты
  • Рава-Русская
  • Радехов
  • Рудки
  • Самбор
  • Сколе
  • Сокаль
  • Сосновка
  • Старый Самбор
  • Стебник
  • Стрый
  • Трускавец
  • Угнев
  • Хыров
  • Червоноград
  • Яворов

Каструля чавунна 0,3 л Brizoll H-03

№3840842
Создано: 28 февраля
Каструля чавунна 0,3 л Brizoll H-03 Киев - изображение 1
Каструля Brizoll універсальна, її можна використовувати для газових, електричних та індукційних плит. Каструля та кришка виготовлені з литого чавуну. Чавун є екологічно чистим матеріалом. Найправильніший і найкращий вибір для приготування та гасіння: м'яса, овочів, риби, соусів та ін. Поверхня посуду стійка до використання металевих ложок, лопаток тощо. Характеристики: Матеріал каструлі: чавун Матеріал кришки: чавун Об'єм: 0.3 л Діаметр: 10 см Висота стінки: 6.0 см Товщина дна: 4,5 мм Товщина бортів: 3,5 мм Вага: 0,8 кг Виробник: Brizoll Особливості: Чугун має дуже високу теплоємність, що уможливлює розігрів до високої температури, на відміну від алюмінію, який має вищу тепловіддачу і досягти таких температур не може. А це потрібно коли ми говоримо про випічку млинців або приготування на грилі. У чавуну низька теплопровідність. Чавунний посуд повільно гріється і довго зберігає тепло, розподілене масивними стінками досить рівномірно, що дозволяє отримати, так званий, ефект печі. Це особливо цінна якість для страв, які потребують тривалого приготування. Посуд із чавуну ідеальний для смаження, гасіння: овочеве рагу, каші, сирне фондю, тушковане м'ясо в казанках, м'ясо, риба, овочі на грилі, млинці на сковороді. Не дарма кухарі-професіонали використовують у своїй роботі саме посуд із чавуну.
№3840842
Создано: 28 февраля
Был онлайн 19 июля 10:04
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Был онлайн 19 июля 10:04
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Наверх