Каструля Brizoll універсальна, її можна використовувати для газових, електричних та індукційних плит. Каструля та кришка виготовлені з литого чавуну. Чавун є екологічно чистим матеріалом. Найправильніший і найкращий вибір для приготування та гасіння: м'яса, овочів, риби, соусів та ін. Поверхня посуду стійка до використання металевих ложок, лопаток тощо. Характеристики: Матеріал каструлі: чавун Матеріал кришки: чавун Об'єм: 0.3 л Діаметр: 10 см Висота стінки: 6.0 см Товщина дна: 4,5 мм Товщина бортів: 3,5 мм Вага: 0,8 кг Виробник: Brizoll Особливості: Чугун має дуже високу теплоємність, що уможливлює розігрів до високої температури, на відміну від алюмінію, який має вищу тепловіддачу і досягти таких температур не може. А це потрібно коли ми говоримо про випічку млинців або приготування на грилі. У чавуну низька теплопровідність. Чавунний посуд повільно гріється і довго зберігає тепло, розподілене масивними стінками досить рівномірно, що дозволяє отримати, так званий, ефект печі. Це особливо цінна якість для страв, які потребують тривалого приготування. Посуд із чавуну ідеальний для смаження, гасіння: овочеве рагу, каші, сирне фондю, тушковане м'ясо в казанках, м'ясо, риба, овочі на грилі, млинці на сковороді. Не дарма кухарі-професіонали використовують у своїй роботі саме посуд із чавуну.