Туфлі, про які мріє кожна дівчина

07.12.2021
Туфлі, про які мріє кожна дівчина

Туфлі, про які мріє кожна дівчина

Що робить жінку жінкою? Звичайно ж, туфлі. Взуття на підборах змінює відчуття себе. І надихає на підкорення нових висот. Брендове взуття в Києві – найкращий спосіб підняти настрій та самооцінку.

Сучасна мода вражає різноманітністю моделей жіночих туфель. Кожен дизайнер, кожен бренд хоче подарувати дівчатам найкращі пари.

Одяг може бути будь-яким, але туфлі повинні бути брендовими та якісними. А про які моделі мріє кожна сучасна модниця, ми розповімо далі.

Туфлі-човники

Однотонні чорні або нюдові човники обов'язкова частина жіночого гардеробу. Незабаром на планеті не залишиться жодної дівчини, в гардеробі якої не буде хоча б однієї подібної пари.

Туфлі-човники

Туфлі-човники

Ці туфлі підійдуть для офісної роботи, вечірок, побачень. Матеріал, форма носа та висота каблука змінюються під впливом модних трендів. Якщо щодо інших моделей можуть бути сумніви, то туфлі-човники однозначно варто купувати.

Туфлі з тракторною підошвою

Туфлі з тракторною підошвою

Туфлі з тракторною підошвою

Здавалося б, жіночні туфлі та груба підошва: як це поєднати? Легко! І багато брендів уже це роблять. Туфлі на тракторній підошві ідеально створені для тих, хто любить підбори, але не любить дискомфорту. Масивне взуття та легка сукня – контраст, який безпрограшно виглядає на будь-якій дівчині. І що важливо продиктовано актуальними фешн тенденціями.

Туфлі kitten heels

Туфлі kitten heels

Туфлі kitten heels

У сучасних трендах поруч зі шпильками чудово існують маленькі підбори. Kitten heels у перекладі означають «туфлі кошеня». Мініатюрний підбор, що формою нагадує перевернуту чарку. Елегантні туфлі kitten heels призначені для дівчат, які хочуть носити зручні підбори.

Туфлі на платформі

Туфлі на платформі

Туфлі на платформі

Ще один варіант комфортних туфель. Незалежно від того, куди ви збираєтесь, ця пара доречна на 100%. Платформа може бути різною за формою та висотою. Суцільна висока платформа або платформа, доповнена каблуком. За будь-якої варіації вони залишаються максимально зручними. Вибирайте те, що виражає вашу індивідуальність.

Туфлі із квадратним мисом

Туфлі із квадратним мисом

Туфлі із квадратним мисом

Квадратний носок у жіночому взутті намагається активно витіснити круглий і загострений. Тренд на цю форму залишається актуальним уже кілька сезонів. Відкриті туфлі із квадратним мисом можна носити під сукні чи костюми. Закриті моделі будуть доречні для офісного дрес коду.

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн

З'явилися у 60-х роках минулого століття. Справжня класика, яка, мабуть, ніколи не вийде із моди. Круглий носочок, стійкий підбор середньої висоти, тонкі ремінці з пряжками. Така пара ідеально сяде на будь-якій ніжці. Для сучасних леді, які завжди хочуть залишатися жіночними.

Оксфорди

Ще одна модна пропозиція для любительок класичного стилю. Закрита пара на шнурівці без підборів. Переосмислений варіант чоловічих туфель. Однаково стильно виглядають із прямими брюками або спідницями міді довжини. Моделі з перфорацією цього сезону на піку популярності. Чорні або коричневі оксфорди доповнять пазл будь-якого ділового луку.

Оксфорди

Оксфорди

Вибирайте туфлі, які додають вам впевненості та дають приємне відчуття комфорту.

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0