• Головна
  • Блог
  • Значення кольору тюльпанів. Як обрати тюльпани за кольором

Значення кольору тюльпанів. Як обрати тюльпани за кольором

07.02.2019
Як обрати тюльпани за кольором
Як обрати тюльпани за кольором

З приходом весни на ринках і в кіосках з'являються яскраві і ніжні тюльпани. Багата палітра кольорів цих квітів вражає різноманітністю відтінків. Тюльпани бувають самих різних кольорів (приблизно 1800 відтінків): червоні, жовті, помаранчеві, білі, рожеві, сині, темно-фіолетові, чорні. Є тюльпани, в яких поєднуються кілька кольорів.

Вирішивши зробити замовлення квітів, більшість з нас керується зовнішнім виглядом бутонів і мало уваги звертає на колір пелюсток. Але ж кольори тюльпанів таять в собі певні значення, про які ми розповімо в цій статті.

Червоні тюльпани
Червоні тюльпани

Червоні тюльпани

Мовою квітів червоні тюльпани означають любовне одкровення, символізують любов. Якщо обранець подарував червоні тюльпани, значить він сподівається на відповідне почуття, а його помисли чисті і глибокі.

Рожеві тюльпани
Рожеві тюльпани

Рожеві тюльпани

Рожевий завжди вважався кольором ніжності. Значення кольору тюльпанів рожевих відтінків в букеті — це натяк на ніжні і трепетні почуття, про які ви вголос поки не наважуєтесь сказати. Також рожевий колір — це молодість і її віра в те, що всі перепони можна подолати.

Рожеві тюльпани в букеті кажуть, що палаючої пристрасті в коханні ще немає, але є чудові почуття, наповнені мріями і надіями.

Жовті тюльпани

Жовті тюльпани

Жовті тюльпани

Жовті тюльпани, завдяки шлягеру у виконанні Наташі Корольової, практично відразу стали символом довгої розлуки. Але у людей, які не схильні до стереотипів, букет тюльпанів жовтого кольору асоціюється з радістю, сонцем, процвітанням і успіхом. Тюльпани жовтого кольору дарують людям артистичним і творчим, уособлюючи тим самим промені успіху і слави.
Білі тюльпани

Білі тюльпани

Білі тюльпани

Символ любові — чистої і безтурботної. Тюльпани завжди вважались квітами, які приносять щастя і удачу. Вручаючи букет білих тюльпанів, можете озвучити одержувачу: «Ось тобі символ чистого щастя, любові і удачі!»

Дивлячись на білосніжні тюльпани, можна відчути неймовірний приплив світу і спокою, так як білий колір також символізує духовність, осяяння і натхнення.

Бузкові тюльпани

Бузкові тюльпани

Бузкові тюльпани

Бузковий колір символізує вірність. При цьому вважається, що чим глибше і багатше колір, тим сильніше відчуття. Тому букет тюльпанів бузкового і фіолетового кольору найточніше передасть ваші повагу і відданість адресату.

Для ділових партнерів і співробітників бізнес-букет тюльпанів з фіолетовими квітами стане символом довгострокових ділових відносин.

Різноманітні кольори і відтінки тюльпанів можна, як фарби на палітрі художника, змішувати в квіткової композиції і створити букет тюльпанів, що розкриває всі відтінки вашого настрою.

Джерело

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0