3 найсмачніші начинки для суші

09.10.2023
3 найсмачніші начинки для суші

3 найсмачніші начинки для суші

Сучасні кафе та ресторани пропонують відвідувачам надзвичайно широкий перелік страв. В одному закладі часто поєднуються українська, європейська та азіатська кухні. Остання представлена різними пікантними лупами, декількома видами рисової локшини та іншими незвичайними стравами. Проте, найчастіше клієнти обирають суші в Івано-Франківську та замовляють їх з доставкою.

Такий вибір обумовлений надзвичайним смаком та використанням корисних інгредієнтів. Більшість варіантів готуються з якісних морепродуктів, овочів, м’якого сиру, водоростей та авокадо. Всі ці компоненти містять в собі низку цінних мікроелементів, а також забезпечують неперевершені смакові якості.

З якими начинками найчастіше замовляють суші?

Багато людей вже знайомі з цією стравою і визначили для себе найкращі види. У тих, хто вперше вирішує спробувати суші, в процесі вибору можуть виникати труднощі. Адже, хочеться одразу вибрати смачні варіанти, а в меню зазвичай представлені десятки пропозицій. В такому випадку можна спочатку спробувати найпопулярніші види суші. Вони мають наступні види начинок:

Риба

Це головний інгредієнт більшості популярних азіатських страв цього виду. Відвідувачі закладів часто обирають сьомгу, форель та лосось. Ці види риби можуть бути слабосоленими, копченими, свіжими та смаженими. Кожен обирає в залежності від своїх вподобань. Крім цього, популярними є суші з тунцем свіжим або копченими. Для гурманів заклади пропонують суші з масляною.

Морепродукти

В цю категорію входить м’ясо мідій та краба, сурімі, мідії, креветки, вугор, та ікра тобіко. В меню зазвичай представлені як окремі роли з цими інгредієнтами, так і комбіновані страви. Другий варіант підходить для тих, хто обожнює всі ці продукти і обрати щось одне важко. Якщо ви розглядаєте суші з такими начинками, тоді варто врахувати особливості кожного компонента.

Вугор надає страві пікантності, тому суші з ним варто обирати любителям незвичайних смаків. Більш ніжний та м’який смак забезпечують креветки. Це можуть буть королівські або тигрові різновиди, які мають відносно великі розміри та добре комбінуються з іншими компонентами. Мідії також є пікантним додатком, який має високу поживні цінність та легкий смак. Суші також можуть містити чорну або червону ікру тобіко. Вона додає суші солонуватий виразний відтінок.

Вегетаріанські продукти

Суші з такими начинками стали популярними зовсім недавно. Якщо раніше в меню можна булло знайти лише 1-2 позиції без м’яса та морепродуктів, то зараз різноманітність страв вражає. Досвідчені кухарі створили безліч цікавих варіацій, які можуть містити в собі наступні види начинок:

  • сир тофу ( в копченому, смаженому або маринованому вигляді);
  • овочі (редька, гарбуз, морква (маринована або сира), огірок, перець болгарський і т. д.);
  • гриби (в основному в суші застосовують особливий виді грибів – шиїтаке);
  • зелень (рукола, паростки, мікрогрін, пір’я цибулі і т. д.);
  • салат з морських водоростей (він має особливий кисло-солодкий присмак та надає стравам пікантності).

Авторські варіанти суші можуть містити також інші інгредієнти. Все залежить від рецептури та фантазії самого кухара.

Як вибрати суші для замовлення з доставкою?

Щоб замовити найкращі варіанти, потрібно відштовхуватися від своїх смакових вподобань. Якщо ви не любите морепродукти та рибу, зверніть увагу на веганські та спрінг роли. Вони готуються з овочів та в деяких випадках навіть без рису. В інших випадках можна обрати роли з категорії «Філадельфія» та «Каліфорнія». Вони мають м’який смак та поєднують в собі звичні для багатьох інгредієнти.

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0