Які незвичні начинки можуть бути у піці

09.08.2023

Апетитні піци, які можна замовити на сайті Donatellopizza, це ще далеко не все, що придумали популярні світові піцайоло. А які небанальні варіації можна зустріти по всьому світу – далі у статі

Які незвичні начинки можуть бути у піці

Які незвичні начинки можуть бути у піці

Апетитні піци, які можна замовити на сайті Donatellopizza, це ще далеко не все, що придумали популярні світові піцайоло. А які небанальні варіації можна зустріти по всьому світу – далі у статі.

Топ оригінальних начинок для піци

Піца – страва, яка демонструє усі можливості людського кулінарного генія, а тому не дивно, що у різних піцеріях та навіть країнах світу її готують по-різному, використовуючи для нього набір оригінальних інгредієнтів.

Традиційно начинка для піци складається з тіста, соусу та твердого сиру, а все інше – опціональні інгредієнти, які обираються у залежності від того, яку страву ви хочете бачити. Широке різноманіття овочевих, м’ясних, солодких та інших піц допомагають підібрати ту, якою хочеться харчуватись саме сьогодні.

Серед незвичних начинок варто відзначити кілька видів м’яса. Особливою популярністю в Австралії користується піца, створена з кенгурятини. У Фінляндії можна побачити у меню варіанти, які містять кілька скибочок оленячого м’яса, яке доповнюється соусами з фруктів або ягід.

Останні також є досить частими гостями у італійських трикутничках. Ягідне асорті – класика, якщо вам хочеться солодкої піци на десерт, або ж якщо ви обираєте варіант для дітей. Малина, полуниця, суниця, лохина та інші – усі вони гарно поєднуються з тістом, а ще – доповнюються різноманітними солодкими соусами. Серед таких може домінувати класична Нутелла з шоколадом та горіхом, або ж арахісова паста.
Солодкі страви також можуть використовувати топінги, джеми та конфітюри для надання незвичного посмаку та створення оригінального десерту.

Серед незвичних інгредієнтів варто відзначити ще й червоний перець, а також корінь імбиру. Інколи для різноманіття та створення посмаку використовують кілька видів оцту, серед яких особливо незвичним є яблучний, рисовий та винний.

На островах або навіть в Японії часто обирають морепродукти замість класичної начинки. При цьому томатний або вершковий соус замінюють соєвим та теріякі, які вигідно доповнюють шматочки начинки й роблять її поживною та доцільною до столу.

Можна відзначити ще безліч начинок, які можуть здатись банальними, але при цьому коштують великих грошей. Наприклад, м’ясо омара або лобстера, чорну ікру, фалафель, артишоки тощо. У країнах колишнього СНД попитом користується страва, яка замість м’яса містить телячі мізки під свіжим томатним соусом та спеціями.

Замовити піцу в ІФ

А якщо ви хочете скуштувати небанальну піцу в Івано-Франківську – то обирайте ресторан Донателло. Заклад запропонує вам кілька десятків страв, за допомогою яких можна харчуватись корисно, недорого і некалорійно.

Ви можете отримати знижку, скористатись акціями та іншим пропозиціями, не сплачувати за замовлення, якщо кур’єр спізниться в обрану вами точку отримання замовлення й не тільки. А ще заклад постійно працює над оновленням свого меню, а тому ви зможете куштувати все найкраще за невелику ціну.

Комментарии: 0
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0