Тістоподільник-округлювач Vitella SPA 30SA - Refurbished
Попереднє замовлення.
Стан: Відновлене ( розібране, почищені, перефарбовані, протестоване устаткування)
Тістоподільник-округлювач Vitella SPA 30SA призначений для швидкого та точного поділу пласта тіста на заготівлі круглої форми рівної ваги.
Може працювати з будь-яким тістом, здатним тримати форму.
Тістоподільник-округлювач зручно застосовувати у кондитерських, пекарнях, піцеріях з великим потоком відвідувачів.
Зварна конструкція металевого корпусу з порошковим покриттям.
Всі елементи механізму, що торкаються тіста виготовлені із нержавіючої сталі.
Механічні рукоятки для пресування, поділу та округлення тіста.
Максимальне разове завантаження тіста – 4 кг.
Максимальна продуктивність – 3600 заготовок/година.
Принцип роботи.
Напівавтоматична робота тістоподільник-округлювач Vitella SPA 30SA передбачає участь оператора в процесі формування тіста:
Тісто розкочується в пласт, перекладається на формувальну пластину і зверху присипається борошном.
Пластина встановлюється в тістоділювач-округлювач.
Поворотним регулятором зі шкалою виставляється вага майбутніх заготовок тіста.
Опускається важіль механізму розподілу.
Пересувається горизонтальний важіль, який відповідає за поділ тіста на заготовки.
Натискається вертикальний важіль, що запускає процес заокруглення заготовок тіста.
За хвилину піднімається важіль дільника – заготовки круглої форми рівної ваги готові!
Тісторозділювач-округлювач Vitella SPA 30SA
Країна – виробник Італія
Країна реєстрації бренду Італія
Матеріал виготовлення метал
Продуктивність, од/год 3600
Кількість ділень, од 30
Тип керування напівавтоматичний
Вага заготовки, гр 40/135
Завантаження тіста, кг 4
Загальна потужність, кВт 0,75
Напруга в мережі, В 380
Розміри без опаковання (ШхГхВ), см 61х68х150
Вага кг 173
Тестоделитель-округлитель Vitella SPA 30SA - Refurbished
Предзаказ !!!
Состояние: Восстановленное (разобранное, почищенное, перекрашенное, протестированное оборудование)
Тесторазделитель-округлитель Vitella SPA 30SA предназначен для быстрого и точного разделения пласта теста на заготовку круглой формы ровного веса.
Может работать с любым тестом, способным держать форму.
Тесторазделитель-округлитель удобно применять в кондитерских, пекарнях, пиццериях с большим потоком посетителей.
Сварная конструкция металлического корпуса с порошковым покрытием.
Все элементы механизма, касающиеся теста, изготовлены из нержавеющей стали.
Механические рукоятки для прессования, разделения и скругления теста.
Максимальная разовая загрузка теста – 4 кг.
Максимальная производительность – 3600 заготовок/час.
Принцип работы.
Полуавтоматическая работа тесторазделитель-округлитель Vitella SPA 30SA предусматривает участие оператора в процессе формирования теста:
Тесто раскатывается в пласт, перекладывается на формовочную пластину и сверху присыпается мукой.
Пластина устанавливается в тестоделитель-округлитель.
Поворотным регулятором со шкалой выставляется вес будущих заготовок теста.
Опускается рычаг механизма распределения.
Передвигается горизонтальный рычаг, отвечающий за разделение теста на заготовки.
Нажимается вертикальный рычаг, запускающий процесс скругления заготовок теста.
Через минуту поднимается рычаг делителя – заготовки круглой формы равного веса готовы!
Тесторазделитель-округлитель Vitella SPA 30SA
Страна – производитель Италия
Страна регистрации бренда Италия
Материал изготовления металл
Производительность, ед/час 3600
Количество делений, от 30
Тип управления полуавтоматический
Вес заготовки, гр 40/135
Загрузка теста, кг 4
Общая мощность, кВт 0,75
Напряжение в сети, В 380
Размеры без опаковки (ШхГхВ), см 61х68х150
Вес кг 173
№3935937 Створено: 24 квітня
Микола
Був онлайн 24 листопада 18:16