Фільтр
Украина
Пошук по обраній країні
Пошук по обраній країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Миколаївська область
Шукати по обраному регіону
Шукати по обраному регіону
  • Олександрівка
  • Арбузинка
  • Баштанка
  • Березнегувате
  • Братське
  • Веселинове
  • Вознесенськ
  • Врадіївка
  • Доманівка
  • Єланець
  • Казанка
  • Криве Озеро
  • Миколаїв
  • Нова Одеса
  • Новий Буг
  • Очаків
  • Первомайськ
  • Снігурівка
  • Южноукраїнськ

амарантове борошно

№3267847
Створено: 5 липня 2022
амарантове борошно Київ - зображення 1
Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній єдності з добре збалансованими мікроелементами, вітамінами, вуглеводами. Амарант – комора рослинного білка вищої якості, добре збалансованого і легко засвоюваного, біля 25% від загального вмісту білка в амаранті приходиться на легкорозчинну фракцію. Як відомо, корисною для живого організму є тільки перетравлювана частина складових їжі речовин. Коефіцієнт перетравлювання білка амаранту складає більш ніж 70%. Кількість лізину в амаранті значно більше ніж в пшеничному, рисовому, гороховому і соєвому борошні. Тому, введення амарантового борошна в борошняні вироби дозволяє подвоїти коефіцієнт білкової ефективності. Наявність високоякісного білка в амаранті є одним із найбільш важливим аргументом на користь використання його в харчовій промисловості.
Ми пропонуємо амарантове борошно власного виробництва (ТМ. Фільварок) для харчових підприємств. Борошно амарантове містить біологічно цінні білки та різноманітний вітамінний склад. Всклад борошна входить 16% білка (в тому числі більш ніж 30% незамінних амінокислот), поліненасичені жирні кислоти омега -6, велика кількість клітковини, вітаміни ( А, Е , С, вітаміни – групи В, D). Амарантове борошно має біологічно активні речовини: фосфоліпіди, сквален, фітостероли, метіонін, лізин.
Перед використання амарантове борошно необхідно піддати термічній обробці, так як в сирому вигляді воно буде перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин.
Досвідченими технологами Інституту продовольчих ресурсів НААН України розроблені цікаві рецептури, які дають підставу використовувати амарантове борошно разом з пшеничним борошном, або іншими видами борошна для виробництва таких продуктів – хліб, печиво, пряники, крекери, галети (різноманітна випічка). А також соусів, харчових білкових концентратів, каш. Амарантове борошно можна використовувати як вітамінно-протеїнову добавку в овочевих і м’ясних консервах, та в вегетаріанських продуктах.
Цікавими розробками, на нашу думку, є використання амарантового борошна у виробництві морозива та в профілактично-оздоровчому харчуванні. Тому що амарантове борошно покращує засвоєння кальцію в організмі, бере участь в побудові кісткової і хрящової тканини, підтримує здоров’я печінки, бере участь в синтезі інсуліну.
Готові до співпраці із зацікавленими особами
№3267847
Створено: 5 липня 2022
Вадим.
Був онлайн 1 листопада 09:17
43 грн
Написати Контакти
Вадим.
Був онлайн 1 листопада 09:17
Ви хочете, щоб більше людей побачили це оголошення?
Просувати оголошення
Догори