Органолептині властивості
Зовнішний вигляд та колір борошна від білого до світло-жовтого ,або кремового,або світло-сірого
Смак і запах -чистий. Властивий продукту викорастиної сировини,без сторонніх запахів,не затхлий,не пліснявий
Фізико-хімічні показники
Масова частка вологи % не більше 7,8
Кислотність борошна, градуси не більше 7,0
Масова частка металічних домішок,% не більше 0,0003
Допуск сторонніх домішок,% не допускається
Харчова і енергетична цінність в 100г - 291,0 ккал
Білки, г 46,5
Жири, г ( ненасичені) 0.6
Жири, г (насичені) 0.2
Вуглеводи, г 17,6 (5,6-цукри; 12,0 –крохмаль)
Сіль, Na мг на 100 гр 5
Крупність помелу: 50
залишок на ситі із шовкової тканини
№27 згідно з ГОСТ4403, не більше(%) 2,0
Прохід через сито із шовкової тканини
№38 згідно з ГОСТ4403, не менше (%) 60,0
Термін придатності соєвого борошна до споживання не більше 12 місяців з дати виготовлення.