Гарбузове борошно – це користь обумовлена вітамінним та мінеральним складом. Це найважливіші для організму людини вітаміни (Е, А, F,В1,В2, В4(холін), В3, В6, С, Р, К), містить понад 50 макро і мікроелементів серед них цинк, залізо, фосфор, магній , селен)та поліненасичені кислоти Омега-3 і Омега -6.
Застосування:
- хлібопекарському та кондитерському виробництві ( у випічці хліба, печива, бісквітів, кремів та халви), рекомендовано від 2-30% до маси борошна;
- загущував для супів, салатів, соусів, коктейлів та киселів;
- харчова добавка для спортсменів та вагітних жінок (рекомендовано 1-2ст. ложки в сутки);
- косметичній промисловості;
- медицині.