Гірчичний порошок для харчової промисловості
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Киевская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Барышевка
  • Белая Церковь
  • Березань
  • Богуслав
  • Борисполь
  • Бородянка
  • Боярка
  • Бровары
  • Буча
  • Васильков
  • Вишнёвое
  • Володарка
  • Вышгород
  • Глеваха
  • Гостомель
  • Иванков
  • Ирпень
  • Кагарлык
  • Киев
  • Коцюбинское
  • Макаров
  • Мироновка
  • Обухов
  • Переяслав-Хмельницький
  • Припять
  • Ракитное
  • Ржищев
  • Сквира
  • Славутич
  • Тараща
  • Тетиев
  • Узин
  • Украинка
  • Фастов
  • Чернобыль
  • Яготин

Гірчичний порошок для харчової промисловості

№659285
Создано: 6 мая 2018
Досвід багатьох країн світу свідчить, що повноцінне, раціональне харчування дає позитивні результати в зниженні рівня захворюваності та поліпшенні показників здоров"я населення. Тому наша компанія пропонує натуральні інгредієнти для харчової промисловості - гірчичний порошок (ТМ "Фільварок"). Гірчичний порошок має корисні властивості не тільки для організму, але й самого продукту. Він надає пікантний смак і запах і при цьому збільшує кінцевий термін зберігання продукту. Гірчичний порошок стимулює травлення, збільшує шлунковий сік (виробництво слюни збільшується в 8 разів), покращує обмін речовин і при цьому є протизапальним і антиоксидантним засобом. Гірчичний порошок також є природним консервантом, крім цього він багатий вітамінами і мінералами. Наприклад, білок - 37,8%, харчові волокна - 29,5%. Тому, ми звернулися до Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України з пропозицією дослідити щодо використання гірчичного порошку проти плісеневих грибів. Відділ аналітичних досліджень та якості харчової продукції під керівництвом досвідченого технолога Білої Наталії іванівни провів ряд експериментів для використання гірчичного порошку у виробництві хліба і батонів. Результати випробувань хлібобулочних виробів з використанням гірчичного порошку проти плісеневих грибів доводять наступне: гірчичний порошок це - універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями, який забезпечує запобігання плісеневіння готових виробів, збільшення об"ємів виробів, покращує смак та аромат, уповільнює процес черствіння, продовжує строк зберігання. при цьому дозування залишається таке ж саме, як і дорогі імпортні антиплесені. Наприклад, для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів - 0,2-0,5 від маси борошна; для ржано-пшеничних сортів хліба - 0,1-0,4 від маси борошна. Так як гірчичний порошок має гарну водозв"язуючу та вологоутримуючу властивість, бактеріцидні, емульгуючі та стабілізуючі властивості в цьому ж Інституті ведуться розробки використання гірчичного порошку у виробництві ковбасних виробів (сосисок). Гірчичний порошок може бути не тільки природним консервантом, а також білковим наповнювачем і при цьому надасть новий смак і аромат для споживача. А сам продукт - ковбаса (сосиски) отримає багато нових якостей. Вчені доказали, що гірчичний порошок являється найбільш оздоровлюючими прянощами, тому ми рекомендуємо використовувати гірчичний порошок в хлібобулочних виробах, ковбасних, м"ясних і хлібобулочних напівфабрикатах, майонезах і в овочевих консервах.
Омецинський Вадим, "Агроснаб" ТМ "Фільварок", заступник директора,
№659285
Создано: 6 мая 2018
Вадим.
Был онлайн 8 апреля 08:22
Комментарии к этому объявлению закрыты
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть объявление
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0