Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості
Фільтр
Украина
Пошук по обраній країні
Пошук по обраній країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Сумська область
Шукати по обраному регіону
Шукати по обраному регіону
  • Охтирка
  • Білопілля
  • Буринь
  • Ворожба
  • Вороніж
  • Глухів
  • Дружба
  • Конотоп
  • Краснопілля
  • Кролевець
  • Лебедин
  • Путивль
  • Ромни
  • Свеса
  • Середина-Буда
  • Суми
  • Тростянець
  • Шостка

Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості

№659275
Створено: 6 травня 2018
Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості Київ - зображення 1
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
№659275
Створено: 6 травня 2018
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
Торг
Повідомлення Контакти
Вадим.
Був у мережі 29 вересня 07:25
Ви хочете, щоб більше людей побачили це оголошення?
Просувати оголошення
Схожі оголошення
Догори