Фільтр
Украина
Пошук по обраній країні
Пошук по обраній країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Луганська область
Шукати по обраному регіону
Шукати по обраному регіону
  • Олександрівськ
  • Алмазна
  • Алчевськ
  • Антрацит
  • Боково-Хрустальне (Вахрушеве)
  • Брянка
  • Вознесенівка (Червонопартизанськ)
  • Голубівка (Кіровськ)
  • Гірне
  • Гірське
  • Довжанськ (Свердловськ)
  • Зимогір'я
  • Золоте
  • Зоринськ
  • Ірміно (Теплогірськ)
  • Кадіївка (Стаханов)
  • Кипуче (Артемівськ)
  • Кремінна
  • Лисичанськ
  • Луганськ
  • Лутугине
  • Міусинськ
  • Молодогвардійськ
  • Новодружеськ
  • Новопсков
  • Первомайськ
  • Перевальськ
  • Петрово-Красносілля (Петровське)
  • Попасна
  • Привілля
  • Ровеньки
  • Рубіжне
  • Сватове
  • Сєвєродонецьк
  • Сорокине (Краснодон)
  • Станиця Луганська
  • Старобільськ
  • Суходільськ
  • Щастя
  • Хрустальний (Красний Луч)

Рисове борошно

№3267845
Створено: 5 липня 2022
Рисове борошно Київ - зображення 1
Рисове борошно Київ - зображення 2
Рисове борошно для м’ясних виробів
Нині споживачі віддають перевагу виробам, що не містять генно-модифікованих продуктів. Як свідчать наукові дослідження, ці продукти небезпечні для здоров’я людини. Тому низка наукових закладів рекомендують виробникам відмовитись від їх застосування, і використовувати лише екологічно чисті та функціональні продукти. Наприклад, у виробництві м’ясних виробів рекомендується застосовувати рисове борошно, яке є натуральним продуктом і джерелом повноцінного рослинного білка.
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.

Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.

Таким чином, завдяки властивостям рисового борошна можна виготовити різноманітний асортимент ковбасних виробів, сосисок, паштетів, м’ясних консервів, а також його доцільно використовувати як наповнювач м’ясного і рибного фаршу, як панірування і кляр.
№3267845
Створено: 5 липня 2022
39 грн
Написати Контакти
Вадим.
Був онлайн 6 липня 13:35
Ви хочете, щоб більше людей побачили це оголошення?
Просувати оголошення
Схожі оголошення
Догори