Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Киевская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Барышевка
  • Белая Церковь
  • Березань
  • Богуслав
  • Борисполь
  • Бородянка
  • Боярка
  • Бровары
  • Буча
  • Васильков
  • Вишнёвое
  • Володарка
  • Вышгород
  • Глеваха
  • Гостомель
  • Иванков
  • Ирпень
  • Кагарлык
  • Киев
  • Коцюбинское
  • Макаров
  • Мироновка
  • Обухов
  • Переяслав-Хмельницький
  • Припять
  • Ракитное
  • Ржищев
  • Сквира
  • Славутич
  • Тараща
  • Тетиев
  • Узин
  • Украинка
  • Фастов
  • Чернобыль
  • Яготин

Локшинорізка Maestro MR-1679-R

№3843673
Создано: 28 февраля
Локшинорізка Maestro MR-1679-R Киев - изображение 1
Лапшерізка Maestro стане незамінним помічником будь-якої господині або шеф-кухаря, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних зусиль. Основною властивістю локшини є її можливість розкачати тісто товщиною від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої локшини, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати локшину шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтужнішого тесту.Екологічно чисті матеріалиЕргономічний дизайнЯкість та функціональність Додаткова насадка для приготування равіоліВиробник: MaestroРекомендації:при першому використанні локшини, протріть її сухою ганчіркою, для очищення роликів - пропустіть через нього невелику кількість тіста, яке потім викиньте. Якщо тісто не ріжеться, значить воно занадто м'яке: пропустіть його ще раз через ролики, додавши борошно. li>якщо тісто не ріжеться від того, що воно надто сухе: додайте в суміш трохи води та пропустіть ще раз через гладкі роликипід час роботи очищайте скребки гладких роликів якомога частіше за допомогою кухонного паперуніколи не мийте локшину під водою або в посудомийній машинідля очищення машинки після експлуатації використовуйте дерев'яну паличку або щіткудля очищення виробу всередині висуньте пластикові протектори< li>якщо необхідно, капніть трохи вазелінової олії на краї ріжучих роликівстежте, щоб одяг або інші предмети та речі не потрапили між роликамипісля використання рекомендується зберігати локшину та аксесуари до неї в коробці
№3843673
Создано: 28 февраля
Был онлайн 19 июля 10:04
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Был онлайн 19 июля 10:04
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть объявление
Наверх
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0