Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україні
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Луганская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Александровск
  • Алмазная
  • Алчевск
  • Антрацит
  • Боково-Хрустальное (Вахрушево)
  • Брянка
  • Вознесеновка (Червонопартизанск)
  • Голубовка (Кировск)
  • Горное
  • Горское
  • Должанск (Свердловск)
  • Зимогорье
  • Золотое
  • Зоринск
  • Ирмино (Теплогорск)
  • Кадиевка (Стаханов)
  • Кипучее (Артёмовск)
  • Кременная
  • Лисичанск
  • Луганск
  • Лутугино
  • Миусинск
  • Молодогвардейск
  • Новодружеск
  • Новопсков
  • Первомайск
  • Перевальск
  • Петрово-Красноселье (Петровское)
  • Попасная
  • Приволье
  • Ровеньки
  • Рубежное
  • Сватово
  • Северодонецк
  • Сорокино (Краснодон)
  • Станица Луганская
  • Старобельск
  • Суходольск
  • Счастье
  • Хрустальный (Красный Луч)

Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україні

№415911
Создано: 20 августа 2017
Яблучний пектиновий порошок ціна виробника купити в Україні Киев - изображение 1
Яблочний пектиновий порошок - це натуральний продукт, застосовується в сучасній харчовій промисловості в якості добавок, наповнювача; використовується для виробництва варення, джему, желе, мармелада, кетчупа. Харчова цінність яблочного петинового порошку полягае у вмісті вітаміниів і мікроелиментів. Завдяки моносахаридам (глюкоза - 11,2% і фруктоза - 36,8%) яблучний пектиновий порошок швидко та ефективно засвоюється організмом. Яблучний порошок технологічний в харчовому виробництві. Так, наприклад. в хлібопекарській та кондитерській галузі забезпечує: збільшення виходу готової продукції; покращує смак та аромат; уповільнює процес черствіння; продовжує термін зберігання.
При цьому дозування порошку не велике, наприклад для пшеничних сортів хліба. булочних здобних виробів та кондитерських - 1.0-5.0​% від маси борошна.
№415911
Создано: 20 августа 2017
Был онлайн сегодня 10:00
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Торг
Написать Контакты
Был онлайн сегодня 10:00
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Похожие объявления
Наверх