кокосове борошно для харчового виробництва 95 грн
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Киевская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Барышевка
  • Белая Церковь
  • Березань
  • Богуслав
  • Борисполь
  • Бородянка
  • Боярка
  • Бровары
  • Буча
  • Васильков
  • Вишнёвое
  • Володарка
  • Вышгород
  • Глеваха
  • Гостомель
  • Иванков
  • Ирпень
  • Кагарлык
  • Киев
  • Коцюбинское
  • Макаров
  • Мироновка
  • Обухов
  • Переяслав-Хмельницький
  • Припять
  • Ракитное
  • Ржищев
  • Сквира
  • Славутич
  • Тараща
  • Тетиев
  • Узин
  • Украинка
  • Фастов
  • Чернобыль
  • Яготин

кокосове борошно для харчового виробництва

№3522241
Создано: 16 мая 2023
кокосове борошно для харчового виробництва Киев - изображение 1
кокосове борошно для харчового виробництва Киев - изображение 2
Кокосове борошно відрізняється прекрасними смаковими якостями. А
також в кокосовому борошні знаходиться йод, кобальт і нікель. Тобто, у
борошні кокосовому містяться всі ті ж корисні речовини, якими славляться
кокосові горіхи. Із кокосового борошна виходять відмінні десерти, його
можна використовувати для приготування тортів, хліба, печива, кексів,
коктейлів і соусів. Це універсальне борошно для випічки. Кокосове борошно
є високобілковим продуктом. А білок це будівельний матеріал для наших
клітин. Він сприяє підтримці здоров’я і посилює почуття ситості. При цьому
вироби з цього борошна на викликають різкого скачка цукру в крові. Варто
врахувати декілька особливостей кокосового борошна. Кокосове борошно
дуже гігроскопічне, тобто невелика кількість борошна вбирає велику
кількість рідини. Це відбувається завдяки великому вмісту харчових волокон.
Тому рекомендується використовувати кокосове борошно 1 до 2 (пшеничне,
кукурудзяне та інші види борошна).
№3522241
Создано: 16 мая 2023
Был онлайн 1 ноября 09:17
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
95 грн
Написать Контакты
Был онлайн 1 ноября 09:17
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Наверх