кокосове борошно для харчового виробництва 95 грн
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Львовская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Белз
  • Бобрка
  • Борислав
  • Броды
  • Буск
  • Великие Мосты
  • Винники
  • Глиняны
  • Городок
  • Добромиль
  • Дрогобыч
  • Дубляны
  • Жидачев
  • Жолква
  • Золочев
  • Каменка-Бугская
  • Львов
  • Моршин
  • Мостиска
  • Николаев
  • Новояворовск
  • Новый Роздол
  • Перемышляны
  • Пустомыты
  • Рава-Русская
  • Радехов
  • Рудки
  • Самбор
  • Сколе
  • Сокаль
  • Сосновка
  • Старый Самбор
  • Стебник
  • Стрый
  • Трускавец
  • Угнев
  • Хыров
  • Червоноград
  • Яворов

кокосове борошно для харчового виробництва

№3522241
Создано: 16 мая 2023
кокосове борошно для харчового виробництва Киев - изображение 1
кокосове борошно для харчового виробництва Киев - изображение 2
Кокосове борошно відрізняється прекрасними смаковими якостями. А
також в кокосовому борошні знаходиться йод, кобальт і нікель. Тобто, у
борошні кокосовому містяться всі ті ж корисні речовини, якими славляться
кокосові горіхи. Із кокосового борошна виходять відмінні десерти, його
можна використовувати для приготування тортів, хліба, печива, кексів,
коктейлів і соусів. Це універсальне борошно для випічки. Кокосове борошно
є високобілковим продуктом. А білок це будівельний матеріал для наших
клітин. Він сприяє підтримці здоров’я і посилює почуття ситості. При цьому
вироби з цього борошна на викликають різкого скачка цукру в крові. Варто
врахувати декілька особливостей кокосового борошна. Кокосове борошно
дуже гігроскопічне, тобто невелика кількість борошна вбирає велику
кількість рідини. Це відбувається завдяки великому вмісту харчових волокон.
Тому рекомендується використовувати кокосове борошно 1 до 2 (пшеничне,
кукурудзяне та інші види борошна).
№3522241
Создано: 16 мая 2023
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
95 грн
Написать Контакты
Был онлайн 5 ноября 12:01
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Похожие объявления
Наверх