Кокосове борошно відрізняється прекрасними смаковими якостями. А
також в кокосовому борошні знаходиться йод, кобальт і нікель. Тобто, у
борошні кокосовому містяться всі ті ж корисні речовини, якими славляться
кокосові горіхи. Із кокосового борошна виходять відмінні десерти, його
можна використовувати для приготування тортів, хліба, печива, кексів,
коктейлів і соусів. Це універсальне борошно для випічки. Кокосове борошно
є високобілковим продуктом. А білок це будівельний матеріал для наших
клітин. Він сприяє підтримці здоров’я і посилює почуття ситості. При цьому
вироби з цього борошна на викликають різкого скачка цукру в крові. Варто
врахувати декілька особливостей кокосового борошна. Кокосове борошно
дуже гігроскопічне, тобто невелика кількість борошна вбирає велику
кількість рідини. Це відбувається завдяки великому вмісту харчових волокон.
Тому рекомендується використовувати кокосове борошно 1 до 2 (пшеничне,
кукурудзяне та інші види борошна).