Турка мідна Барс 400 мл. Б-400 795 грн
Фильтр
Украина
Искать по выбранной стране
Искать по выбранной стране
  • Винницкая область
  • Волынская область
  • Днепропетровская область
  • Донецкая область
  • Житомирская область
  • Закарпатская область
  • Запорожская область
  • Ивано-Франковская область
  • Киевская область
  • Кировоградская область
  • Крым
  • Луганская область
  • Львовская область
  • Николаевская область
  • Одесская область
  • Полтавская область
  • Ровенская область
  • Сумская область
  • Тернопольская область
  • Харьковская область
  • Херсонская область
  • Хмельницкая область
  • Черкасская область
  • Черниговская область
  • Черновицкая область
Киевская область
Искать по выбранному региону
Искать по выбранному региону
  • Барышевка
  • Белая Церковь
  • Березань
  • Богуслав
  • Борисполь
  • Бородянка
  • Боярка
  • Бровары
  • Буча
  • Васильков
  • Вишнёвое
  • Володарка
  • Вышгород
  • Глеваха
  • Гостомель
  • Иванков
  • Ирпень
  • Кагарлык
  • Киев
  • Коцюбинское
  • Макаров
  • Мироновка
  • Обухов
  • Переяслав-Хмельницький
  • Припять
  • Ракитное
  • Ржищев
  • Сквира
  • Славутич
  • Тараща
  • Тетиев
  • Узин
  • Украинка
  • Фастов
  • Чернобыль
  • Яготин

Турка мідна Барс 400 мл. Б-400

№3880922
Создано: 29 февраля
Турка мідна Барс 400 мл. Б-400 Киев - изображение 1
Об'єм 0,400 л Матеріал мідь Матеріал ручки дерево Досі багато людей вважають за краще готувати каву так, як це робили ще араби - варити у спеціальній посудині, яка називається турка (по-іншому джезва чи ібрик). Вона виглядає як маленька каструлька з довгою дерев'яною ручкою і горлом, що звужується догори. Традиційний матеріал для виготовлення самої турки мідь. але невеликий за обсягом посуду, тому краще використовувати невелику турку на 2-3 чашки. Об'єм 400 мл. Кавоварки (Турки) виготовлені за унікальною технологією з листової міді марки М1М (М2М) завтовшки 1мм. Корпус з'єднуються з денцем методом припою. Після, наноситься малюнок по всьому колу корпусу. Внутрішня поверхня турків покривається харчовим оловом товщиною 9-12мкм. Верхня поверхня кавоварок покривається напиленням нікелю. Нікель є жароміцним металом і не дозволяє при експлуатації кавоварки (турки) окислятися і тьмяніти. Кавоварки можна використовувати на газових, електричних та склокерамічних плитах. Кавоварка витримує температуру 180С (градусів) без вмісту всередині рідини. Вона не лопне і не розіб'ється, її легко мити та чистити. Матеріалом для виробництва турків (джезв) може бути срібло, мідь, кераміка, сталь… Найбільш популярні – мідні турки, оскільки мідь має рівномірну теплопровідність. А сама турка за визначенням передбачає вузьку шийку, що для приготування кави дуже важливо. Обов'язково також наявність спеціального внутрішнього покриття з харчового олова. Сама причина популярності приготування кави в турці криється в принципі перевіреного поколіннями способу: у вузькій горловині судини мелений кавовий порошок перешкоджає виходу ароматичних речовин та кофеїну. < li>Тому напій зберігає весь букет обсмажених кавових зерен. Турки зовні покриті нікелем, довгий час не тьмяніють, і простіші в чистці (досить просто помити).
№3880922
Создано: 29 февраля
Был онлайн 19 июля 10:04
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
Был онлайн 19 июля 10:04
Вы хотите, чтобы больше людей увидели это объявление?
Продвинуть предложение
Наверх