Турка мідна Барс 400 мл. Б-400 795 грн
Фільтр
Украина
Пошук по обраній країні
Пошук по обраній країні
  • Вінницька область
  • Волинська область
  • Дніпропетровська область
  • Донецька область
  • Житомирська область
  • Закарпатська область
  • Запорізька область
  • Івано-Франківська область
  • Київська область
  • Кіровоградська область
  • Крим
  • Луганська область
  • Львівська область
  • Миколаївська область
  • Одеська область
  • Полтавська область
  • Рівненська область
  • Сумська область
  • Тернопільська область
  • Харківська область
  • Херсонська область
  • Хмельницька область
  • Черкаська область
  • Чернігівська область
  • Чернівецька область
Київська область
Шукати по обраному регіону
Шукати по обраному регіону
  • Баришівка
  • Біла Церква
  • Березань
  • Богуслав
  • Бориспіль
  • Бородянка
  • Боярка
  • Бровари
  • Буча
  • Васильків
  • Вишневе
  • Володарка
  • Вишгород
  • Глеваха
  • Гостомель
  • Іванків
  • Ірпінь
  • Кагарлик
  • Київ
  • Коцюбинське
  • Макарів
  • Миронівка
  • Обухів
  • Переяслав-Хмельницкий
  • Прип'ять
  • Рокитне
  • Ржищів
  • Сквира
  • Славутич
  • Тараща
  • Тетіїв
  • Узин
  • Українка
  • Фастів
  • Чорнобиль
  • Яготин

Турка мідна Барс 400 мл. Б-400

№3880922
Створено: 29 лютого
Турка мідна Барс 400 мл. Б-400 Київ - зображення 1
Об'єм 0,400 л Матеріал мідь Матеріал ручки дерево Досі багато людей вважають за краще готувати каву так, як це робили ще араби - варити у спеціальній посудині, яка називається турка (по-іншому джезва чи ібрик). Вона виглядає як маленька каструлька з довгою дерев'яною ручкою і горлом, що звужується догори. Традиційний матеріал для виготовлення самої турки мідь. але невеликий за обсягом посуду, тому краще використовувати невелику турку на 2-3 чашки. Об'єм 400 мл. Кавоварки (Турки) виготовлені за унікальною технологією з листової міді марки М1М (М2М) завтовшки 1мм. Корпус з'єднуються з денцем методом припою. Після, наноситься малюнок по всьому колу корпусу. Внутрішня поверхня турків покривається харчовим оловом товщиною 9-12мкм. Верхня поверхня кавоварок покривається напиленням нікелю. Нікель є жароміцним металом і не дозволяє при експлуатації кавоварки (турки) окислятися і тьмяніти. Кавоварки можна використовувати на газових, електричних та склокерамічних плитах. Кавоварка витримує температуру 180С (градусів) без вмісту всередині рідини. Вона не лопне і не розіб'ється, її легко мити та чистити. Матеріалом для виробництва турків (джезв) може бути срібло, мідь, кераміка, сталь… Найбільш популярні – мідні турки, оскільки мідь має рівномірну теплопровідність. А сама турка за визначенням передбачає вузьку шийку, що для приготування кави дуже важливо. Обов'язково також наявність спеціального внутрішнього покриття з харчового олова. Сама причина популярності приготування кави в турці криється в принципі перевіреного поколіннями способу: у вузькій горловині судини мелений кавовий порошок перешкоджає виходу ароматичних речовин та кофеїну. < li>Тому напій зберігає весь букет обсмажених кавових зерен. Турки зовні покриті нікелем, довгий час не тьмяніють, і простіші в чистці (досить просто помити).
№3880922
Створено: 29 лютого
Був онлайн 19 липня 10:04
Був онлайн 19 липня 10:04
Ви хочете, щоб більше людей побачили це оголошення?
Просувати оголошення
Догори