• Головна
  • Блог
  • Робота за кордоном для всіх: умови та заробітна плата

Робота за кордоном для всіх: умови та заробітна плата

04.06.2024
Робота за кордоном для всіх: умови та заробітна плата

Робота за кордоном для всіх: умови та заробітна плата

Громадяни України з задоволенням їдуть за кордон для пошуку високооплачуваної роботи. Основним напрямом є Європа, де практично в кожній країні можна знайти непогані умови роботи, причому навіть досвід не потрібен. Найчастіше пропонується офіційне працевлаштування, що підвищує соціальні гарантії. Альтернативою являються США та Канада, де є високий рівень життя та захист населення.

При успішному збігу обставин можна знайти таку вакансію, що 1-2 місяці роботи покриває рік роботи вдома на батьківщині. Низька заробітна плата змушує шукати альтернативні варіанти. Тому завжди пропонується робота за кордоном для всіх із можливістю реалізувати свої перспективи. Згодом у тій країні можна буде не лише працювати, а й створити комфортні умови для постійного проживання.

Основні вимоги до претендентів

Важливо, щоб потенційний працівник був порядним, стійким до стресів, швидко навчався, міг адаптуватися до нових умов. У деяких вакансіях дуже важлива мова, тому пропонуються курси та програми для самостійного навчання. Найпростіше знайти роботу в готельному бізнесі, секторі сільського господарства, будівництві та легкій промисловості.

Багатогранні професії є найбільш актуальними, до того ж до них простіше адаптуватися. Але якщо людина є працівником IT-сектору, медиком, економістом, водієм, кухарем або керуючим, до нього є спеціальні вимоги по знанням та наявності документів про освіту.

Актуальні вакансії

Серед українських претендентів великий попит мають такі вакансії:

  • збирачі сезонних фруктів та овочів;
  • помічники на фермах;
  • різноробочі на будівництві;
  • водії-міжнародники;
  • няні та доглядальниці.

У Фінляндії та Норвегії готові платити до 5000 євро, у Німеччині – до 3000 євро, у Польщі – 1500-2000 євро. Якщо хочеться починати щось самостійно, можна відвідати сайт madbid.com і придбати якийсь канал у месенджерах або соціальних мережах. Це чудова можливість зайнятися непоганою справою та отримувати прийнятний рівень доходу.

Пошук роботодавців

Відмінним місцем пошуку роботи стане сервіс layboard.com. Тут є низка перевірених роботодавців та посередників, але також не варто забувати про перевірку роботодавців за місцем роботи. У наймача має бути офіційна реєстрація та ліцензія на окремі види діяльності.

Оформлення трудового договору є обов'язковою умовою найму. Вимоги мають відповідати рівню заробітної плати. Не зайвим буде оцінити відгуки на незалежних ресурсах. Однією із найкращих перевірок стане оцінка рекомендацій від співвітчизників, які вже працюють у конкретного роботодавця.

Коментарі: 0
Увійдіть або Зареєструйтесь щоб залишити коментар
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0