• Главная
  • Блог
  • Як правильно користуватися смартфоном, щоб уникнути ремонту в подальшому

Як правильно користуватися смартфоном, щоб уникнути ремонту в подальшому

17.04.2020
Як правильно користуватися смартфоном, щоб уникнути ремонту в подальшому

Як правильно користуватися смартфоном, щоб уникнути ремонту в подальшому

Кожна сучасна людина, щодня користується смартфоном. Він став невід'ємною частиною нашого життя, таким же звичним і обов'язковим предметом як взуття і одяг. Але на жаль, не всі вміють правильно користуватися і берегти свій смартфон. Дуже часто вони виходять з ладу саме з нашої вини. Ми мусимо відносити їх на ремонт в сервісний центр, де кваліфіковані майстри проведуть ремонт вашого пристрою.

Отже, як же слід поводитися зі своїм смартфоном, щоб вам не довелося нести його в ремонт?

Найчастішою причиною виходу з ладу вашого мобільного телефону є падіння. Воно може призвести до ряду несправностей, від банально розбитого екрану, до пошкодження внутрішніх деталей телефону. Щоб з вашим пристроєм, такого не сталося, при покупці пристрою варто придбати додатково захисне скло і чохол для смартфона. Такі заходи дозволять уберегти ваш пристрій від дрібних механічних пошкоджень і пом'якшать удар в разі якщо телефон таки впав.

Іншою причиною виходу смартфона з ладу є попадання в нього вологи. На жаль захистити пристрій від води неможливо, але можна дотримуватися деяких правил, які допоможуть уникнути такої неприємної ситуації. Не беріть смартфон з собою у ванну кімнату. Навіть якщо ви не упустите його в воду, пристрій може постраждати від парового конденсату. Конденсат утворюється при використанні гарячої води у ванні або душі. Не беріть пристрій з собою, якщо ви збираєтеся відвідати дамську або чоловічу кімнату. Падіння телефону в унітаз трапляється набагато частіше, ніж ви думаєте.

У літню пору при відвідуванні пляжу або басейну смартфон краще залишити в шафці, оскільки попадання вологи і піску в пристрій приведуть до незворотних наслідків. Залишивши пристрій під прямими сонячними променями, ви ризикуєте відправитися з ним в сервісний центр.

У зимовий час користуватися смартфоном потрібно акуратно, так само не слід діставати пристрій на вулиці без особливої ​​потреби. Крім снігу, який теж є вологою, на роботу телефону дуже впливають низькі температури і можуть вивести ваш гаджет з ладу.

Не варто ставити ваш смартфон на зарядку на всю ніч, або заряджати його занадто часто. Слід витратити заряд батареї до критичної позначки (менше 10%). І тільки після цього знову заряджати телефон. Часта і неправильна зарядка призведе до швидкого зношування акумуляторної батареї і вам доведеться її замінити.

І ні за яких умов не намагайтеся робити ремонт пристрою самостійно. Краще при виникненні поломки віднести його до професіоналів. Вони проведуть якісний ремонт і дадуть вам гарантію.

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0