Що таке Pollvertising і чому це цікаво?

23.03.2023
Що таке Pollvertising і чому це цікаво?

Що таке Pollvertising і чому це цікаво?

Pollvertising – це новий тренд у маркетингу та рекламі, який ґрунтується на публічних опитуваннях. Опитування зазвичай проводяться онлайн і можуть бути використані для просування бренду, ідеї, продукту або послуги.

Основна вигода маркетолога та рекламодавця – це ефективне донесення бренду до корисної аудиторії. Таким чином, цей вид реклами допомагає бренду залучити більше потенційних клієнтів та покращити свою репутацію.

У чому магія реклами в соціально-активних опитуваннях і чому вона не заперечує?

У таких опитуваннях респонденти активніше беруть участь і показують своє ставлення до подій, ідей, соціальних змін та проблем. Реклама в опитуваннях доступна активній аудиторії, яка б залишитися поза її дії.

Опитування з соціальними темами, що хвилюють, привертають більше уваги, тому що вони відображають ширший діапазон інтересів і переконань людей. Ці теми різноманітні та надають простір для дискусій та обговорень. Вони залучають більше людей, які цікавляться цими проблемами та бажають взяти участь у діалозі. Такі опитування завжди привернуть увагу з боку публіки.

Респонденти більш відкриті та готові до комунікації, оскільки вони розуміють, що інтерв'юер цікавиться їхньою думкою, при цьому реклама відкривається після проходження опитування та розміщена безпосередньо у питаннях. Завдяки цьому рекламодавець створює довірчі відносини, які можуть призвести до підвищення продажів та збільшення лояльності споживачів.

Реклама в опитуванні дає споживачам можливість подумати про продукт і прийняти рішення про покупку відразу після проходження опитування. Після того, як респондент відповів на всі запитання, разом із вдячністю за участь, він бачить текстовий заголовок із запрошенням відвідати сторінку рекламодавця.

Чому ефективна реклама у платних опитуваннях?

За допомогою налаштувань аудиторії в онлайн-сервисах для проведення платних опитувань, можна підібрати респондентів за різними ознаками, такими як стать, вік, соціальний статус, професія та інші. Розміщення реклами в опитуванні дозволяє споживачам приймати поінформовані та доречні рішення, а не лише на підставі інстинктивних потреб. Це своє чергу призводить до вищої ефективності реклами. Крім того, в опитуваннях зазвичай присутні предметні підказки, які можуть дати більш глибоке розуміння продукту, що рекламується… На цій платформі споживачі беруть участь у опитуваннях, голосують у конкурсах, дивляться рекламу і за це вони отримують винагороду. Після завершення комунікації зі споживачем рекламодавці відкривають доступ до своїх сторінок з промокодами, знижками, бонусами. Слід зазначити, що SocioMeter.biz надає безкоштовні рекламні та маркетингові інструменти. Серед них – створення комунікацій та аналіз отриманих результатів.

Комментарии: 0
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0