Катя про пошуки хлопця мрії на сайтах знайомств

31.08.2024
Катя про пошуки хлопця мрії на сайтах знайомств

Катя про пошуки хлопця мрії на сайтах знайомств

Привіт, я Катя, я німфоманка, і сьогодні розкажу вам, як шукала ідеального хлопця на сайті обʼяв Базар. Думаю, всі ви знаєте, як це, коли хочеш знайти когось особливого, але доля підкидає тобі такі сюрпризи, що тільки тримайся

Після купи факапів у пошуках ідеального і єдиного на сайтах знайомств, я змінила тактику. Чому? Бо більшість хлопців там – егоїстичні мудаки, які думають лише про власне задоволення. Тепер я спробую інший формат – знайомства через сайт оголошень. Ніхто там не очікує серйозних підвохів, усі розслаблені і не готові до жіночих сюрпризів, тому хлопців там можна брати голими руками. Щолкати як студенітів, ха-ха! Сподіваюся, це клондайк. 

Спочатку я вирішила зайти в рубрику “Техніка”. Чому? Бо подумала, що хлопці, які шарять в техніці, вміють поводитися з інструментами, якщо ви розумієте, про що я. І тут я знайомлюся з типом, який розповідає, що він профі з перфораторів. Думаю, ого, це ж те, що треба. Але виявилося, що його інструмент тільки для роботи, а в ліжку він, бляха, навіть цвяха забити не може. От сука!

Ну що ж, вирішила перейти до рубрики “Автомобілі”. Думаю, там хлопці хоч швидкі і з фантазією. Знайшла одного, обіцяв захоплюючі поїздки, швидкість і адреналін. Ага, щас! Його машина постійно ламалася, як і його романтичні навички. Вже і на трасі стояли, і на СТО їздили, але ні до чого путнього так і не дійшли.

Потім думаю, а чому б не спробувати “Нерухомість”? Здається, надійні хлопці там водяться. Познайомилася з таким, який пропонував “кімнату з усіма зручностями”. Ну, думаю, нарешті щось серйозне! А він, сука, забув згадати, що ця кімната у нього в гуртожитку, де стіни тонкіші, ніж моє терпіння.

І ось, попереднього разу, вирішила зайти в рубрику “Спорт”. Бо спортивні люди більш адаптовані до шаленої пристрасті. Зустріла хлопця, який обіцяв бути моїм “міцним суперменом”. Ну, думаю, дідько-лисий, це саме воно! Але цей, бляха, мудак виявився таким закоханим у свою качалочку, що на мене часу не залишалося.

От така моя історія. Німфоманка шукає кохання через сайт об’яв. Кожна рубрика – нова пригода. Але я не здаюся, бо кожна невдача наближає мене до успіху. Можливо, наступна рубрика таки принесе мені довгоочікуване щастя! А тим часом я знайшла любов свого життя… в коментарях до оголошення про продаж дивану.

Отаке буває!

Коментарі: 0
Увійдіть або Зареєструйтесь щоб залишити коментар
Догори
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0