Лапшерізка Maestro стане незамінним помічником будь-якої господині або шеф-кухаря, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних зусиль. Основною властивістю локшини є її можливість розкачати тісто товщиною від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої локшини, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати локшину шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтужнішого тесту.Екологічно чисті матеріалиЕргономічний дизайнЯкість та функціональність Додаткова насадка для приготування равіоліВиробник: MaestroРекомендації:при першому використанні локшини, протріть її сухою ганчіркою, для очищення роликів - пропустіть через нього невелику кількість тіста, яке потім викиньте. Якщо тісто не ріжеться, значить воно занадто м'яке: пропустіть його ще раз через ролики, додавши борошно. li>якщо тісто не ріжеться від того, що воно надто сухе: додайте в суміш трохи води та пропустіть ще раз через гладкі роликипід час роботи очищайте скребки гладких роликів якомога частіше за допомогою кухонного паперуніколи не мийте локшину під водою або в посудомийній машинідля очищення машинки після експлуатації використовуйте дерев'яну паличку або щіткудля очищення виробу всередині висуньте пластикові протектори< li>якщо необхідно, капніть трохи вазелінової олії на краї ріжучих роликівстежте, щоб одяг або інші предмети та речі не потрапили між роликамипісля використання рекомендується зберігати локшину та аксесуари до неї в коробці