Де і як купувати товари

19.01.2015

Покупка за кордоном

Це один з найбільш цікавих і вигідних варіантів придбання. Найчастіше покупки зараз здійснюють на популярному китайському сайті AliExpress, який має не тільки пристойний російський переклад, але і дозволяє вибрати валюту для цін, у тому числі в гривнях. Також досвідчені люди для того, щоб зекономити, використовують більш популярні в минулому майданчики на зразок EBay, Amazon, а також великі спеціалізовані західні інтернет магазини.

Ні для кого не секрет, що товари в таких магазинах і аукціонах коштують значно дешевше, ніж у нас. Особливо вигідно купувати нові товари в період розпродажів, а також ті товари, на які діють спеціальні пропозиції. Знижки можуть досягати до 90% від звичайної вартості товару. Кількість спецпропозицій дуже велике. На зображенні тільки одна зі сторінок з такими пропозиціями.

До недоліків такого виду покупки можна віднести те, що товар навпомацки або за своєю функціональністю може виявитися не таким, яким хотілося б його бачити (як було на яскравих картинках). Крім того, товар доставляється в Україну досить довго — від декількох тижнів до місяця. Як правило, доставку пропонують безкоштовну, але в окремих випадках вона може бути платною.

Якщо зареєструватися на таких сайтах, то на пошту можна отримувати повідомлення про нові товари і знижки на зазначені товари.

Покупка в звичайному магазині або фірмі

Купити товар таким традиційним чином у Києві або будь-якому іншому великому місті не складе ніяких труднощів. У великих містах практично будь-яким видом продукції торгують десятки фірм і магазинів.Плюси здійснення покупки таким способом наступні:+ Можете вживу подивитися на свою майбутню покупку і помацати її;+ Порівняти її з іншими моделями і брендами;+ Покупку можна відразу ж забрати додому;+ Можливо, вам навіть продемонструють його в роботі.Недоліком є те, що вам необхідно:— Особисто приїхати в магазин і можливо не в один, тобто витратити свій особистий час.— При придбанні через магазин ви зазвичай платите дорожче, так як у магазина існують свої накладні витрати (зарплата продавців, оренда приміщення та складу та ін).

Покупка в інтернет-магазині

Основні переваги покупки в інтернет магазині наступні:+ Низькі ціни, так як немає необхідності утримувати великий штат продавців, касирів та інших основних і допоміжних працівників. Не потрібно платити за оренду торгових площ. Немає необхідності мати дуже великий склад;+ Великий вибір подібних товарів в одному місці (звичайно якщо це великий інтернет магазин);+ Доставка товару додому у зручний для вас час, або в пункті видачі (такі мають практично всі великі інтернет магазини).

Недоліками даного виду покупки є:

— Необхідність очікування доставки товару;

— Немає можливості побачити товар наживо, але це можна вирішити, сходивши і ознайомившись з товаром у звичайному магазині:-);

— Побоювання в несумлінності продавця.Останню проблему можна вирішити, якщо правильно підійти до вибору магазину. А саме:— Звернути увагу чи вказані реквізити магазину, адресу офісу— Ознайомитися з репутацією магазину, почитавши відгуки про нього в інтернеті— Звернути увагу на вік магазину— Чи є гарантія на товар

— Наявність консультанта, що допомагає у виборі товару

— Бажано, щоб це був великий інтернет магазин, який дорожить своєю репутацією.

Покупка на сайтах оголошень
І, нарешті, один з найпоширеніших зараз способів купити щось потрібне або цікаве. Мова про сайтах оголошень, серед яких Базар, безумовно, є самим українським з кращих і найкращим з українських :)
Вкрай переконливо просимо ознайомитись з правилами безпеки при здійсненні покупок на сайтах оголошень. Тоді ми будемо за вас спокійні, а шахраї не зможуть вас обдурити.

google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0