• Головна
  • Блог
  • Викуп наручного годинника: формат співробітництва та принципи оцінки

Викуп наручного годинника: формат співробітництва та принципи оцінки

30.01.2024
Викуп наручного годинника: формат співробітництва та принципи оцінки

Викуп наручного годинника: формат співробітництва та принципи оцінки

Життєві обставини бувають різними, а іноді виникає необхідність продати свій наручний годинник, який так дорогий людині. Іноді продаж здійснюється лише для того, щоб оновити свій гардероб аксесуарів та купити щось нове. У цьому випадку не потрібно самостійно займатися продажем та публікувати різні оголошення на сайтах, адже можна звернутися до фахівців та через кілька хвилин отримати свої гроші.

Попередня оцінка виконується в режимі онлайн, і потенційний продавець знатиме, на яку суму може розраховувати. Основні принципи та правила викупу описані тут https://borysenkowatch.com.ua/ru/kontakty/vykup-chasov-v-kieve/, де фахівці компанії «BorysenkoWatch» готові надати консультації з усіх питань. Викуп здійснюватиметься чесно, дорого, оперативно та по всій Україні.

Як продати годинник?

Навіть старий і неабияк ношений наручний годинник має певність цінність у вигляді бренду, моделі, виконання або наявності дорогоцінних матеріалів у їх виконанні. Оцінюючи вартість викупу враховуються численні параметри:

● поточний технічний та візуальний стан;

● наявність механічних ушкоджень;

● оригінальний ремінець чи замінник;

● справність застібки та всіх функцій годинника;

● наявність документів та оригінальної коробки.

Будь-які пошкодження або вади є причиною зниження вартості. Якщо ношений годинник збережений в ідеальному стані, то за нього можна отримати хороші гроші.

Етапи викупу

Алгоритм співробітництва з викупу включає такі етапи:

1. Попередня оцінка. Після заповнення спеціальної форми, де потрібно вказати бренд та модель годинника, відзначити наявність документів та коробки, а також завантажити фото та додати свій номер телефону, фахівці проведуть попередню оцінку та назвуть вартість викупу;

2. Особиста зустріч. Якщо вартість була погоджена, то під час особистої зустрічі майстер перевіряє справжність годинника та працездатність всіх механізмів;

3. Визначення ціни. На основі огляду та оцінки стану формується остаточна вартість викупу та узгоджується з клієнтом;

4. Продаж годинників. Клієнт отримує гроші та віддає годинник, при цьому забезпечується конфіденційність та безпека подібної угоди.

Компанією «BorysenkoWatch» гарантується професіоналізм та досвід. Також фахівці цінують час клієнтів і намагаються дотримуватись тимчасових рамок, ніколи не спізнюються та проводять огляд з оцінкою за максимально короткий період часу. Пропонуються конкурентні ціни, тому можна розраховувати на досить непогану суму викупу.

Коментарі: 0
Увійдіть або Зареєструйтесь щоб залишити коментар
google.com, pub-2964582733874324, DIRECT, f08c47fec0942fa0